Despre mine

       Sunt psihiatru de copii ,m-am născut și am urmat întreaga cariera profesională în Cluj-Napoca. În anul 2008 am finalizat masterul „Terapia de recuperare în psihiatria copilului și adolescentului” iar în perioada 2007-2012 am urmat o serie de cursuri de formare în Psihoterapie pozitiva . În calitate de medic și mamă în același timp, mă aflu într-un proces continuu de formare prin participări la diverse conferințe și cursuri postuniversitare care abordează psihopatologia copilului și adolescentului.

      De-a lungul timpului am avut șansa să vin în contact cu sute de copii proveniți din diverse pături sociale lucru care m-a ajutat să dezvolt o înțelegere profundă a problemelor cu care aceștia se confruntă în mediul școlar, familial și social.

     Cred cu tărie că practicarea profesiei de medic în specialitatea psihiatrie pediatrică necesită multă răbdare, dăruire, sacrificiu, empatie și nu în ultimul rând colaborare adecvată cu colegii din cadrul specialităților pediatrice înrudite, în vederea excluderii/diagnosticării unei posibile patologii organice. Sunt adepta unei abordări psihiatrice individualizate care ține cont de particularitățile de dezvoltare ale fiecărui copil, de climatul familial și stabilitatea căminului precum și de stilul educațional al părinților.

   Scopul interventiei mele este acela de a ajuta copilul și familia acestuia să dobândească starea de echilibru mental și fizic, indiferent de psihopatologia cu care aceștia se confruntă.